Iustin Paraschiv, CEO Carmistin

Președintele Carmistin, Iustin Paraschiv, afirmă că și în 2024 sistemul intern de distribuție va garanta prospețimea și siguranța produselor oferite!

La Provincia, o marcă de prestigiu din România, deținută de Organizația Carmistin, se evidențiază pe piața alimentară datorită calității excepționale a produselor sale. Cu o prezență puternică în industrie, La Provincia a devenit un reper pentru consumatorii ce apreciază autenticitatea și standardul înalt de calitate în alimente.

Organizația Carmistin, sub îndrumarea antreprenorului Iustin Paraschiv, își asumă angajamentul de a oferi consumatorilor alimente de cea mai bună calitate. Fiecare produs La Provincia, disponibil în magazine, este rezultatul unui proces de producție meticulos, care promovează valorile nutriționale autentice și gustul unic al bucătăriei românești. Calitatea, gustul și sănătatea sunt semnele distincte ale produselor La Provincia.

Într-o epocă în care consumatorii sunt din ce în ce mai atenți la alegerile lor alimentare, brandul La Provincia satisface cererea pentru produse autentice și depășește așteptările prin adoptarea unor practici de producție ce promovează sănătatea și sustenabilitatea.

Divizia de pui a companiei Carmistin operează un sistem complet integrat, asigurând controlul total asupra fiecărei etape a procesului de producție. De la fermele de reproducție până la distribuție, compania deține o linie de afaceri integrată ce garantează produse de cea mai înaltă calitate, cu un accent deosebit pe textura și gustul autentic al cărnii de pasăre.

Sistemul implementat sub supravegherea atentă a antreprenorului Iustin Paraschiv respectă cele mai riguroase standarde de calitate din industrie, aliniate cu normele europene. Compania asigură un control complet al trasabilității produselor, de la fermă până la raft, având certificări eliberate de autoritățile naționale.

În plus, La Provincia nu numai că se adaptează la tendințele pieței, dar le și stabilește, fiind lider în industrie prin oferta de produse BIO. Creșterea cererii pentru astfel de produse a determinat compania Carmistin să facă investiții semnificative pentru a oferi publicului o gamă variată de alimente sănătoase, produse în mod responsabil și sustenabil.

Astfel, portofoliul diversificat al produselor La Provincia răspunde cu succes preferințelor și nevoilor consumatorilor.

Iustin Paraschiv, președintele Organizației Carmistin, subliniază importanța acestor investiții și afirmă că prioritizarea producerii de alimente sănătoase este o responsabilitate fermă față de consumatori și mediu. Această direcție strategică se aliniază cu planul Carmistin de consolidare a producției de alimente BIO în România, evidențiind angajamentul continuu al organizației față de sănătate și sustenabilitate.

La Provincia – Un brand românesc prezent în marile magazine și în rețeaua sa de magazine proprii

La Provincia și-a consolidat poziția pe piața alimentară prin prezența sa în marile lanțuri de magazine și în rețeaua extinsă de magazine proprii. Această dublă prezență reprezintă un angajament al Carmistin pentru furnizarea de produse autentice și de înaltă calitate, aducând gustul tradițional direct în casele românilor.

Prin colaborările cu marile lanțuri de retail, precum Lidl, Kaufland și Carrefour, La Provincia aduce gustul autentic al alimentelor românești în casele consumatorilor din întreaga țară. Astfel, gama variată de produse devine accesibilă publicului larg, satisfăcând nevoile diversificate ale acestuia.

În paralel, rețeaua extinsă de magazine La Provincia oferă o experiență directă și personalizată pentru clienți. Cu peste 30 de magazine sub brandul La Provincia, Carmistin asigură accesibilitatea produselor sale direct către consumatori. Aceste magazine nu sunt doar locuri de vânzare, ci reprezintă și puncte strategice în distribuție și promovare, garantând clienților experiența autentică a gustului și calității La Provincia.

În plus, Organizația Carmistin gestionează un sistem propriu de distribuție, asigurând prospețimea alimentelor și respectarea celor mai înalte standarde de siguranță. Cu o flotă de peste 200 de vehicule, compania asigură distribuția rapidă și sigură a produselor către clienți. Cu un sistem logistic bine pus la punct, în continuă dezvoltare și adaptat cerințelor pieței, Carmistin se află în mișcare constantă pentru a asigura livrarea promptă a produselor La Provincia.

Sistemul nostru de distribuție va asigura și în 2024 prospețimea și siguranța produselor noastre„, a declarat Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin

Prin menținerea unui sistem propriu de distribuție, Carmistin demonstrează nu doar un nivel înalt de responsabilitate, ci și dorința de a se asigura că produsele sale ajung la consumatori în cea mai bună formă. Această abordare le permite să gestioneze eficient prospețimea și siguranța produselor, aspecte vitale în industria alimentară.

Cu o distribuție extinsă, brandul La Provincia aduce calitatea superioară direct în atenția clienților, facilitând accesul la o gamă variată de produse care impresionează prin gust și textură. Astfel, La Provincia este sinonimă cu rafinamentul culinar și cu promisiunea unei experiențe gastronomice autentice și remarcabile.

Media Scop
Media Scop
Articole: 36